Bedrijfsfeest

Welkom bij ZwartWit

dé ideale locatie voor bedrijfsfeesten in Gent

In ZwartWit geloven we in unieke ervaringen. Onze evenementenlocatie biedt verfijnde ambiance en een modern design, perfect om de visie van uw bedrijf of event te kaderen.

Of u nu op zoek bent naar een industriële setting voor een diner, een inspirerende ruimte voor teambuildingactiviteiten of een veelzijdige locatie voor uw eindejaarsfeest, wij hebben alles in huis om uw evenement tot een groot succes te maken. Van A tot Zwart. 

Bedrijfsevenementen

die in ZwartWit kunnen doorgaan

  • Bedrijfsfeesten en jubilea: Vier de mijlpalen van uw bedrijf in stijl met een op maat gemaakt feest. Zet uw werknemers in de kijker en blik samen terug, of vooruit op uw onderneming. 

  • Productlanceringen: Presenteer uw nieuwste producten aan klanten, pers en partners in een omgeving die de kenmerken van uw merk weerspiegelt.

  • Seminars en conferenties: Stimuleer discussie en kennisuitwisseling in onze industriële setting, uitgerust met de nodige technologische voorzieningen voor een naadloze ervaring.

  • Teambuildingactiviteiten: Versterk de banden met uw team en collega's door boeiende teambuildingactiviteiten, variërend van culinaire workshops tot creatieve uitdagingen.

  • Netwerkevenementen: Breng professionals uit verschillende sectoren samen voor boeiende netwerkevenementen in een omgeving die interactie en verbinding bevordert.

  • Themafeesten: Duik in een andere wereld met themafeesten die uw gasten meenemen op een onvergetelijk event. Een nieuwjaarsfeestje in de stijl van de roaring twenties. Of de 10e verjaardag van uw bedrijf, helemaal Black and White. 

  • Afterwork drinks: Even stoom aflaten met het team. Heerlijk ontspannen met de collega's met een hapje en een drankje. Een afterwork op vrijdag (of eender andere dag) is de perfecte manier om uw team te trakteren in een informele setting. 

  • Vergaderingen: Met scherm of zonder scherm. Een grote vergadertafel en net één iemand die moet presenteren. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk in onze zalen om uw meeting zo vlot mogelijk te laten verlopen. En tijdens de pauze? Kan geniet u en uw team van een heerlijke lunch op maat gemaakt door Resto Zwart. 

Vraag uw offerte aan

ONE STOP SHOP

In zaal Wit

Zaal Wit is zeker en vast one-fits-all maar absoluut nog met de mogelijkheid om een eigen stempel op te drukken. Het unieke industriële, urban karakter van het de locatie biedt tal van mogelijkheden voor uw event op maat.

Had u graag onze capaciteit geweten? Of wilt u weten welke voorzieningen er allemaal aanwezig zijn? Klikt dan zeker even door. 

Hier meer info
Contact