Privéfeest

Uw privéfeest op maat

Onze eventlocatie mag dan misschien wel ZwartWit heten, een privéfeest bij ons is een pak kleurrijker. De kleurrijkste zijn de gender reveals, babyborrels of communiefeesten. Zeker die met het springkasteel. 

Maar de verschillende trouwfeesten, recepties en verjaardagsfeestjes mogen zeker niet onder doen.

Zaal wit biedt de ideale basis voor een geslaagd privé event. Samen met het grote buitenterras en de verschillende mogelijkheden in Resto Zwart creëren we een event op maat zoals u het wil.

Uw trouwfeest

Happily ever after in ZwartWit

U zou zeker niet de eerste zijn die de industriële look van ZwartWit verkiest boven die van een rustieke hoeve of klassiek kasteeltje. Uw trouwfeest- en receptie kunnen zonder enig probleem bij ons georganiseerd worden. 

De receptie op het zonnige terras gevolgd met een heerlijk buffet bijvoorbeeld. Daarna een feestje in Zaal Wit met een DJ en onze professionele licht- en geluidsinstallatie. En vergeet natuurlijk de photobooth niet. Die herinneringen blijven voor altijd. 

Vraag uw offerte aan

Uw verjaardag

Een feest om niet snel te vergeten

U hoeft niet enkel 40 of 50 jaar te worden om een verjaardagsfeest te geven. Elke verjaardag is er een die gevierd mag worden en in ZwartWit kan dat in de volledige zin van het woord.

Als one stop shop verzien wij alles, van DJ tot catering, inkleding, decoratie en zelf de verrassingsact. U zou niet de eerste zijn die een act zoals Sam Gooris laat boeken om haar gasten te entertainen.

Bent u op zoek naar een evenementenloactie voor uw verjaardagsfeest? Of heeft u een jubeleum te vieren? Contacteer ons dan zeker voor meer info. 

Vraag uw offerte aan

Uw kinderfeest

Ideaal bij ZwartWit

Alle feesten in het teken van uw kind (of kinderen) zijn een perfect match voor onze eventlocatie ZwartWit in Gent. Benieuwd welke we al mochten organiseren?

  • Babyborrel
  • Doopfeest
  • Gender reveal
  • Bar Mitswa
  • Communiefeest
  • Lentefeest
  • Verjaardagsfeestje
  • ...
Vraag uw offerte aan
Contact